Je bevindt je hier:

Tourzomer bij Beeld & Geluid

De Tour de France start en finisht dit jaar bij Beeld & Geluid. Van 16 t/m 24 juli zal Beeld & Geluid worden omgetoverd tot een idyllisch Frans dorpspleintje waar je live de verrichtingen van het tourpeloton kan volgen.

De Tour de France start en finisht dit jaar bij Beeld & Geluid. Van 16 t/m 24 juli zal Beeld & Geluid worden omgetoverd tot een idyllisch Frans dorpspleintje waar je live de verrichtingen van het tourpeloton kan volgen.

Wielrenners staan in ons atrium wat aangekleed is als een idyllisch Frans dorpspleintje met tafels en rood witte kleedjes. Op een verhoging staan twee wielrenfietsen

Op het Tour de France-plein in Beeld & Geluid kampeert de equipe van Radio Tour de France om vanuit hun camper de koers live van commentaar te voorzien.
Naast het live volgen van de Tour de France op Radio en TV, organiseert Beeld & Geluid een tal van andere activiteiten tijdens deze 9 dagen durende etappe. Woon bijvoorbeeld een opname bij van een bekende wielerpodcast, selecteer je favoriete moment uit de rijke historie van de Tour de France, daag je wielerteam uit op het Holland Sport wielerspel, geniet van historische tour etappes en verhalen op het grote doek of ontdek hoe de Tour uitzendingen vroeger tot stand kwamen. 

 

Van alles te doen

 

Holland Sport Wielerbaan

Bekend van het programma Holland Sport. Met deze wielerbaan fiets u de Tour de France op mini-formaat. Daag je fietsvrienden uit en wie weet zet jij wel de snelste tijd neer.

Media pod

Kijk hier de meest iconische beelden terug van de historie van de Tour de France.

Opstelling archief

Wij hebben een uitgebreide selectie van diverse Tour de France attributen in ons bezit en tonen dit graag aan de wielerliefhebber. Van de microfoon van Theo Koomen tot aan de apparatuur die in het vliegtuig zit om de uitzending naar de huiskamers te sturen. Deze gehele keten zal - uiteraard ondersteund met historisch beeldmateriaal! - worden getoond.

Wielerpodcasts

Voorafgaand aan de live uitzending van het Radio Tour de France zullen er op verschillende dagen opnames zijn van diverse bekende wielerpodcasts. Woon je favoriet dus live bij óf ontdek een nieuwe lieveling!

Live Muziek

Radio Tour de France staat naast fietsen ook graag stil bij prachtige muziek, gedurende deze periode treden diverse bekende artiesten op. Invulling volgt.

De Avondetappe

Mart Smeets neemt u op de tweede rustdag in de Tour mee in de op reis in zijn avondetappe. Samen met Michael Boogerd en Rob Harmeling bespreken zij de stand van zaken, de kanshebbers vertellen mooie anekdotes uit het wielerverleden. Speciaal voor leden van BNNVARA (kaarten zijn te zijner tijd te bestellen via hun website).