You are here:

GEANNULEERD - Wijs met media

Dit evenement is geannuleerd. De Wijs met media-programma's voor individuen zullen in 2021 weer van start gaan.

Alle informatie die via krant, radio en tv, social media, internet en mobiele telefoon tot ons komt heeft een grote invloed op wie we zijn, wat we vinden en hoe we naar de maatschappij kijken. Media verrijken en vergroten onze wereld, maar het is van groot belang dat je ‘mediawijs’ bent, om écht goed met alle ontwikkelingen om te gaan.

Tijdens dit event wordt er rekening gehouden met de RIVM maatregelen.

SeniorWeb en Beeld en Geluid bieden je dit unieke interactieve videoprogramma om de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. Bekende Nederlanders, experts en ervaringsdeskundigen als hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel, journaalpresentator Jeroen Overbeek, neuromarketeer Martin de Munnik en Irma Knol, de moeder van vlogger Enzo Knol worden in dit videoprogramma door presentatrice Astrid Joosten geïnterviewd over alle mediawijsheid thema's die voor jou van belang zijn. Zo maak je tijdens dit programma, onder leiding van een museumdocent, een reis door het veelzijdige medialandschap, wissel je verhalen uit en leer je op een leuke, interactieve manier over media. Je stapt geïnspireerd én mediawijzer naar buiten. 

Tijdens het interactieve videoprogramma onder begeleiding van één van onze Mediawijsheids-docenten en deskundigen van SeniorWeb ontvang je handig lesmateriaal vol inspirerende tips om mee te nemen naar huis. Daarnaast ontvang je kortingsvouchers voor de Beeld en Geluid Shop en de vaste tentoonstelling van Beeld en Geluid, waar je na de Wijs met Media bijeenkomst óf op een ander gewenst moment een bezoek aan kan brengen. 

Dit unieke arrangement is voor groepen ook het hele jaar door te boeken.

 Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de BankGiro Loterij.