Kinderfeestje!

Iets te vieren? Bij Beeld en Geluid ben jij de ster!
Leer vloggen op het YouTube Vlogfeestje, vier je verjaardag in Jill-stijl, of bezoek met je feestje de experience.

Kinderen voor Kinderen feestje

Ben jij gek op Kinderen voor Kinderen en vind je dansen het leukste wat er is? Vier dan samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag met een Kinderen voor Kinderen-feestje in Beeld en Geluid. Leer alle danspasjes van jouw favoriete liedje en treed op in de POP studio!

Lees meer
Let's Youtube vlogfeestje

Let's YouTube Vlogfeestje

Wil je zo vlot leren vloggen als Enzo Knol? Of een coole challenge doen net als Dylan Haegens? Kom dan je verjaardag vieren bij Beeld en Geluid en maak samen met je vrienden of vriendinnen jullie eigen video!

Lees meer
Kinderfeestje in Jill-stijl

Kinderfeestje in Jill-stijl

Je verjaardag in Jill-stijl vieren bij Beeld en Geluid betekent Glitter & Glamour! Jill ken je van haar eigen programma bij AVROTROS waarin zij teken- en knutseltips geeft. Jill houdt zelf erg van glitter en glamour en speciaal voor jou en je vriendinnen heeft ze een Jill verjaardagsfeestje samengesteld. Jill is zelf niet aanwezig bij het feestje, maar ze heeft wel allemaal tips voor je achtergelaten!

Lees meer
Experience

Vier je feestje in de Beeld en Geluid experience!

Ren de experience in en ontdek de wereld van de media! Treed samen op met je vrienden en vriendinnen op het podium van de POPStudio, presenteer het nieuws of kom op als een echte beroemdheid.

Je ervaart hoe het is om de spotlights te staan en om mediamaker te zijn en leert door te doen. Speel bijvoorbeeld een spannende achtervolgingsscène na in Flikken Maastricht, of maak je eigen Buurman en Buurman animatie! In de experience hoef je geen moment stil te zitten!

Voor dit feestje hoef je niet te reserveren, maar kun je gewoon langskomen. Wel kun je je tickets vast online bestellen. Geef bij de entree aan dat het om een kinderfeestje gaat, dan krijg je een flyer met daarop de leukste paviljoens.

Prijzen experience 

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 9,50
Volwassenen: € 17
Museumkaarthouders: gratis

Per groep van minimaal 5 kinderen kan één volwassene gratis mee als begeleider. Om actief deel te kunnen nemen heb je wel een entreebewijs nodig.

Meer over de Beeld en Geluid experience

Catering

Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken! Daarvoor kun je terecht in ons Grand Café.

  • Limonade + muffin: € 2,50
  • Kidsmenu - Snack: € 6,25
  • Kidsmenu - Gezond: € 6,50

Daarnaast kun je ook uit het overige aanbod in het grand café kiezen!
Let erop dat de catering eventuele wensen graag tijdig wil weten (liefst voor 14:00 uur), zodat alles op tijd klaar gezet kan worden. De keuken sluit om 17:00 uur.