You are here:

Kinderfeestje in Jill-stijl

Je verjaardag in Jill-stijl vieren bij Beeld en Geluid betekent Glitter & Glamour! Jill ken je van haar eigen programma bij AVROTROS waarin zij teken- en knutseltips geeft. Jill houdt zelf erg van glitter en glamour en speciaal voor jou en je vriendinnen heeft ze een Jill verjaardagsfeestje samengesteld. Jill is zelf niet aanwezig bij het feestje, maar ze heeft wel allemaal tips voor je achtergelaten!

Jill's kinderfeestje

Het feestje begint natuurlijk met een heerlijke high tea, met thee, limonade en sjieke gebakjes, en je gaat net als Jill aan de slag met een vulpen om de mooiste tekeningen te maken.

Wil je ook cadeautjes uitpakken in Beeld en Geluid? Kom dan een half uur voor aanvang van het feestje en geef het vooraf door dan nemen we dit mee in de reservering.

Daarna bezoek je in Glitter & Glamour-stijl zelfstandig de experience maar uiteraard wel zoals Jill het ook zou doen! Dus stap als een tv-queen door de showdeur, speel de sterren van de hemel in een spannende achtervolging en laat je beste dansmoves zien op het Toppop podium.

Praktische info

Beschikbaar van 2 september t/m 25 oktober

Prijs: € 16 per kind
           € 9 per MuseumKids-kaarthouder
Groepsgrootte: min. 7 en max. 10 kinderen
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
Tijden: woensdag om 14:00 uur. In de weekenden om 10:30 of 13:30 uur.

De high tea en het tekenen duurt ongeveer een uur en daarna ben je vrij om zo lang als je wilt nog de experience te bezoeken en alle favoriete glitter & glamour momenten van Jill te beleven.

Voor of na het feestje nog wat lekkers eten? Breid je boeking uit met het kinderarrangement De Boefjes (€ 6,25 p.p.): 
• Puntzakje friet • Kroket of frikandel • Snoeptomaatjes • Fruitshoot • Kinderbox met surprise

Nu boeken

Vul het formulier hieronder in om een boeking te doen. Na bevestiging van de offerte krijg je originele Jill-uitnodigingen toegestuurd om iedereen uit te nodigen!
Heb je vragen? Neem contact ons op.

E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Op dit moment is het Kinderfeestje in Jill-stijl volgeboekt.