Workshop Klap op je Kop!

Heb je wel eens het gevoel vast te zitten in je werk, in een gedachtegang of in een vraagstuk? In de Klap op je Kop workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

Deze workshop wordt aangeboden door onze partner Jobtraining.

Ons brein is geneigd om in vaste patronen te denken. Maar als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zal je nooit iets nieuws verzinnen. Een flexibele instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt is onmisbaar als de wereld om je heen snel verandert. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? In de Klap op je Kop workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Laat je verrassen en ervaar hoe leuk een flinke klap op je kop kan zijn.

Resultaat

  • Je bent je bewust van je eigen aannames, patronen en routines en weet hoe je deze kunt doorbreken
  • Je hebt losdenk-oefeningen gedaan om creativiteit in je werk te stimuleren
  • Je weet hoe je de disruptief denktechniek praktisch kunt inzetten om innovatiever te zijn in je werk
  • Je hebt de status quo op je werk uitgedaagd door opzettelijk onlogisch na te denken
  • Je hebt jouw probleemoplossend vermogen vergroot en bent flexibeler en positiever bij verandering 

Aanpak

Vanaf start tot eind is de Klap op je Kop workshop een out of the box ervaring waarin je steeds weer wordt verrast met een inzicht of praktische tip. Je doet een aantal losdenkoefeningen zoals fantaseren, associëren en van perspectief veranderen. Je wordt meegenomen in het belang van nieuwe perspectieven, voor jou en je brein en voor je organisatie. Je leert creatief te zijn op moment dat jij dat nodig hebt, bijvoorbeeld door om te denken of uit te zoomen. Je ontdekt wat het jou oplevert om bij (organisatie)veranderingen een flexibele en oplossingsgerichte mind-set te hebben. Samen met jouw team doe je een ‘disruptief denken’ brainstorm en bedenk je oplossingen voor een probleem of situatie waar jullie in je werk tegenaan lopen. Je bepaalt concrete acties hoe je deze mind-set onderdeel kunt maken van jouw werkpraktijk en presenteert dit aan de groep.

Praktische info

  • Duur: ca. 90 min.
  • Groepsgrootte: tot 175 personen. Grotere groepen in overleg (i.v.m. wisselprogramma's)
  • Locatie: Theaterzaal 1 of 2 van Beeld en Geluid (afhankelijk van groepsgrootte en beschikbaarheid).
  • Aanvang: Dinsdag t/m zondag. Tijden en boekingen op maandagen in overleg.
  • Prijs:

tot 49 personen € 1.295,- 
50 – 74 personen € 1.750,- 
75 – 99 personen € 2.195,- 
100 – 175 personen € 2.550,- 

Onze afdeling Boekingen en Evenementen maakt graag een arrangement op maat voor je. Zo kan het worden afgestemd op je bedrijfsbranche of product, groepsgrootte en cateringwensen.

Contact

Wil je meer informatie of een boeking doen, neem dan contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E evenementen@beeldengeluid.nl