Workshop televisie maken

Benieuwd hoe het er achter de schermen van een televisieprogramma aan toe gaat? Na deze workshop televisie maken met het professionele team van dagjemaken.nl weet jij hoe het eraan toe gaat, want je hebt het zelf meegemaakt!

Je team bedenkt en ontwikkelt zelf de concepten van de televisie-items. Ook de opnamen maken zij zelf met een professionele DV camera en geluidset. Je hele productie maak je onder begeleiding van een professioneel team: regisseur, producer en cameraman. Leuk én leerzaam!

Na het creatieve proces en het uitwerken van de televisieproducties zijn de deelnemers zelf de regisseur, cameraman/vrouw en natuurlijk de acteurs/actrices.

Een combinatie van teambuilding en fun, met een tastbaar eindresultaat.

De items kunnen gerelateerd zijn aan actualiteiten rondom de organisatie of gebaseerd worden op een geheel eigen idee. Wij streven naar een gevarieerde mix van informerende, entertainende en humoristische televisie-items. Denk bijvoorbeeld aan een commercial, een straatreportage, een soap, een comedy of een talkshow. Hierdoor ontstaat een gevarieerd televisieprogramma.

Het eindresultaat van een dag televisie maken is een eigen televisieproduct dat door jouzelf is ontworpen en gemaakt! Het arrangement is een combinatie van teambuilding en fun, met als uniek kenmerk dat er altijd een tastbaar eindresultaat ontstaat.

Praktische info

Duur: tot 3 uur

Groepsgrootte: vanaf 15 personen

Prijs: €49 per persoon, excl. btw.
(Minimaal bedrag van €1.500,-)

Prijs is inclusief het gebruik van camera's, techniek en rekwisieten, uitreiking van de Oscar voor het beste item of acteertalent en levering van een gemonteerd eindresultaat binnen een week na de workshop. 

Locatiehuur is niet inbegrepen bij de workshop.

Nu boeken

Wil je meer informatie of een boeking doen, neem dan contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E evenementen@beeldengeluid.nl