Je bevindt je hier:

Arrangement Televisienostalgie

Het Arrangement Televisienostalgie is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met de collectie van Beeld & Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit 70 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit onze depots. Anderhalf uur vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Still van Willem Duys uit TV Nostalgie arrangement

Programma

Na ontvangst met koffie of thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma, waar we samen herinneringen ophalen aan de leukste momenten van 70 jaar televisie.

Anderhalf uur vol nostalgie, meezingen met televisietunes, prachtige objecten en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.

Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Maar we staan ook stil bij nieuwsgebeurtenissen die we allemaal op de televisie hebben gezien en in ons geheugen gegrift staan. Anderhalf uur vol nostalgie, meezingen met televisietunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.

Ook biedt de gastvrouw of - heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere objecten uit de depots van Beeld & Geluid te bekijken. Denk aan de clownsschoenen van Pipo de Clown, Ed Bever uit de Fabeltjeskrant, de kleding van Zuster Klivia uit Ja Zuster Nee Zuster en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld & Geluid in 2006 opende.

Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de VriendenLoterij.

Museum docent spreekt groep toe

Praktische info

Deze informatie is enkel van toepassing voor touroperators/intermediairs. Als particulier, vereniging of bedrijf dit groepsarrangement reserveren? Bekijk het particuliere arrangement.

Duur: ca. 1,5 uur
Groepsgrootte: minimaal 15 - maximaal 80 personen (grotere groepen in overleg)
Aanvang: Tijdelijk alleen op maandag, woensdag, vrijdag om 10:00, 12:30 en 14:30 uur. Dinsdag, donderdag en groepen vanaf 100 personen in het weekend op aanvraag. 
Prijs: voor intermediairs € 14,00 p.p. (verkoopwaarde €15,00)

Vanzelfsprekend is het arrangement uit te breiden met catering of een rondleiding door het gebouw. Wilt u liever een (warme) lunch? Geef dit aan in het opmerkingenveld. Dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

Veilig bezoek

Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek.

Bekijk de maatregelen

Nu boeken

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op met Rachèl Bevers of Manon Pesman. Of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen.

E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Arrangement
Wil je het arrangement uitbreiden met extra catering?
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?