Je bevindt je hier:

Hillywoodtours

Hillywoodtours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

Hillywoodtours treintje voor ingang Beeld & Geluid

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Neem plaats achter de desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen in het decor

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats achter de desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor!

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen. 

Rekwisieten depot Hillywoodtours

Praktische info

Deze informatie is enkel van toepassing voor touroperators/intermediairs. Als particulier dit groepsarrangement boeken? Bekijk het particuliere arrangement.

Tijden en prijzen

  • Duur: 1 uur
  • Groepsgrootte: max 23 personen
    Grotere groepen vanwege de beperkte capaciteit van de trein alleen in combinatie met rondleiding of een ander arrangement
  • Beschikbaarheid: dinsdag t/m zondag
  • Prijs: voor intermediairs €275 per dubbele trein/23 personen (verkoopwaarde €299,50)
  • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee. 

 

Nu boeken

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op met groepsbezoek@beeldengeluid.nl of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen. 

 

Arrangement
Wil je het arrangement uitbreiden met extra catering?
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?