Je bevindt je hier:

Wijs met media

Alle informatie die via krant, radio en tv, social media, internet en mobiele telefoon tot ons komt, heeft een grote invloed op wie we zijn, wat we vinden en hoe we naar de maatschappij kijken. Media verrijken en vergroten onze wereld. Maar het is van groot belang dat je ‘mediawijs’ bent, om écht goed met alle ontwikkelingen om te gaan.

Astrid Joosten

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Programma

SeniorWeb en Beeld & Geluid bieden je een uniek groepsarrangement om de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. Bekende Nederlanders, experts en ervaringsdeskundigen als social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel, journaalpresentator Jeroen Overbeek en neuromarketeer Martin de Munnik worden in dit informatieve videoprogramma door presentatrice Astrid Joosten geïnterviewd over alle mediawijsheid thema's die voor jou van belang zijn. Zo maak je tijdens dit groepsarrangement, onder leiding van een museumdocent, een reis door het veelzijdige medialandschap. Daarbij wissel je verhalen uit en leer je op een leuke, interactieve manier over media. Je stapt geïnspireerd én mediawijzer naar buiten. 

Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarna neem je in onze filmzaal, onder begeleiding van één van onze Mediawijsheidsdocenten en deskundigen van SeniorWeb deel aan dit interactieve videoprogramma. Je ontvangt handig lesmateriaal vol inspirerende tips om na afloop mee naar huis te nemen.

Vanzelfsprekend is deelname aan het Wijs met Media programma ook te combineren met een lekkere lunch of borrel in het restaurant van Beeld & Geluid. Informeer bij je boeking naar de mogelijkheden.

Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de VriendenLoterij.

Astrid Joosten

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Praktische info

Deze informatie is enkel van toepassing voor touroperators/intermediairs. Als particulier, vereniging of bedrijf dit groepsarrangement reserveren? Bekijk het particuliere arrangement.

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee met een TV-gebakje
  • Interactieve filmpresentatie in de theaterzaal, onder begeleiding van een museumdocent

Vanzelfsprekend is het arrangement uit te breiden met catering of een rondleiding door het gebouw.

Tijden en prijzen

Duur: ca. 2 uur
Groepsgrootte: minimaal 15 - maximaal 80 personen (grotere groepen in overleg)
Aanvang: Tijdelijk alleen op maandag, woensdag, vrijdag om 10:00, 12:30 en 14:30 uur. Dinsdag, donderdag en groepen vanaf 100 personen in het weekend op aanvraag.
Prijs: voor intermediairs € 14,00 p.p. (verkoopwaarde €15,00)

Veilig bezoek

Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek.

Bekijk de maatregelen

Nu boeken

Wil je meer informatie of een boeking doen, neem dan contact met ons op. Of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen. 

E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

 

Arrangement
Wil je het arrangement uitbreiden met extra catering?
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?