You are here:

TV nostalgie-arrangement

Het tv nostalgie-arrangement is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met de collectie van Beeld en Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit bijna 70 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit onze depots. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Na ontvangst met koffie of thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma, waar we samen herinneringen ophalen aan de leukste momenten van bijna 70 jaar televisie.

Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.

Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.

Vervolgens biedt de gastvrouw of - heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Bijvoorbeeld de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant, de kleding van Zuster Klivia uit Ja Zuster Nee Zuster en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld en Geluid in 2006 opende.

Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de BankGiro Loterij.

Praktische info

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
  • Interactieve filmpresentatie in de theaterzaal
  • Pop-up museum met museale objecten

Vanzelfsprekend is het arrangement uit te breiden met catering, een rondleiding door het gebouw of een bezoek aan de Beeld en Geluid experience.

Elke deelnemer krijgt een voucher voor 25% korting op de Beeld en Geluid experience en 20% korting in de museumwinkel.

Tijden en prijzen

Duur: ca. 2 uur
Groepsgrootte: minimaal 15 - maximaal 80 personen (grotere groepen in overleg)
Aanvang: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00, 12.30 en 14:30 uur 
Prijs:  € 14,50 p.p.

Nu boeken

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op met Rachèl Bevers of Manon Pesman. Of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen.

T 035-6775444 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?