You are here:

Primair Onderwijs

Instagram, Snapchat, YouTube en televisie: media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat betekenen media voor hun leven? Hoe worden media gemaakt? Wat zijn de leuke kanten en wat zijn de do’s en dont’s als je zelf media maakt?

Bezoek de experience met je klas

Met een bezoek aan de experience stappen je leerlingen zelf in de wereld van de media. Staan ze op een podium of doen de regie van een optreden. Ze kunnen zelfs de hoofdrol spelen in een spannende achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht.

Lees meer

Arrangementen

Leren van een presentator van het Jeugdjournaal, zelf een luisterverhaal inspreken of de toverlantaarns, filmbanden en radio's van vroeger in het écht zien. Bekijk onze leuke en leerzame arrangementen voor jouw klas.

Alle arrangementen zijn inclusief een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, waar je leerlingen zelf op een podium staan of de regie van een optreden doen. Ze kunnen zelfs de hoofdrol spelen in een spannende achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht.

Mediawijsheid bij Beeld en Geluid

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. We kunnen haast niet meer zonder en onze communicatie is ingrijpend veranderd. Speciaal voor het onderwijs en voor partners in het mediawijsheidsveld ontwikkelt Beeld en Geluid educatieve, crossmediale programma’s, diensten en producten waarbij de bevordering van mediawijsheid onder jeugd, jongeren én volwassenen altijd centraal staat. 

Proefbezoek aanvragen

Werk je in het onderwijs en wil je eerst zelf bij Beeld en Geluid komen kijken? Docenten kunnen een gratis proefbezoek aanvragen.

Nu boeken

Doe direct een aanvraag door het formulier hieronder in te vullen. Heb je vragen? Onze afdeling Boekingen en Evenementen helpt je graag. 

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E evenementen@beeldengeluid.nl

Gewenst programma
Vanaf juli te boeken:
Vul alleen meerdere programma's in wanneer je deze met elkaar wilt combineren op één dag. Neem contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen als je meerdere programma's op meerdere dagen wilt boeken. Eventuele bijzonderheden kun je onderaan dit formulier noteren.
Dagdeel
Dagdeel
Omschrijf het niveau/leerjaar van de leerlingen.