Je bevindt je hier:

Eten en Drinken

In verband met de verbouwing van ons museum is het Grand Café niet open voor publiek. Voor groepen is het te gebruiken op aanvraag (via groepsbezoek@beeldengeluid.nl).

Een vrouw en een man zitten glimlachend in het Grand Café

Onder de naam Eten en Drinken biedt Beeld & Geluid je een sfeervol Grand Café en een Espressobar. Dé plek waar je tijdens je bezoek aan het museum even kunt bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Maar ons restaurant is ook een goede plek om af te spreken voor een zakelijke lunch of overleg op het Media Park. 

Bij mooi weer kun je ook terecht op ons heerlijke buitenterras aan het water. Kom en geniet van een koude of warme lunch mét uitzicht over de vijver. Eten en Drinken is geopend tijdens de openingstijden van de Beeld & Geluid experience. De keuken sluit een half uur voor het museum dicht gaat.

 

Groep mensen staat aan de bar in het Grand Café

Reserveren

Ben je van plan het Grand Café te bezoeken met 15 personen of meer, dan raden wij aan om te reserveren. Onder meer een lunch, ontvangst met koffie/thee, borrel of diner behoren tot de mogelijkheden! Neem voor meer informatie contact op met onze Afdeling Boekingen en Evenementen.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
E evenementen@beeldengeluid.nl