Hillywood Tours

Onze partner Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot. Boek 'm nu exclusief voor jouw groep.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Neem plaats op echte Voice of Holland-stoelen en ga even zitten achter de desk van RTL Boulevard

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Nick en Simon of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Boek een Hillywood Tour

Met een grotere groep kun je de Hillywood Tour ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €150,- of een dubbele trein voor maximaal 18 volwassenen à €250,-. 

Reserveer de Hillywood Tour en krijg een leuke extra! 

  • Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op.
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Reguliere tickets

Ook met een groep kun je natuurlijk mee in de reguliere ritten. Bestel je tickets dan ruim vooraf online.