Je bevindt je hier:

Hillywoodtours

Altijd al benieuwd geweest naar wat zich achter de schermen van radio en televisie afspeelt? Stap dan in het speciale Hillywood treintje en maak een tour langs alle bezienswaardigheden op het Media Park.

Het treintje van Hillywoodtours met rondleider, voor de ingang van Beeld & Geluid

Het Hilversumse Media Park is het hart van de Nederlandse media, waar een groot deel van alle televisie- en radioprogramma’s wordt opgenomen en uitgezonden. Onder leiding van een ervaren gids neemt het speciale Hillywood treintje je mee en worden deuren geopend die normaal voor het publiek gesloten blijven. Stap in de wereld van televisie en bezoek de Walk of Fame, waar je onder andere de sterren van Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Humberto Tan en Wendy van Dijk kunt bewonderen. Neem een kijkje in Studio 21, bekijk bekende televisiedecors in het Decorcentrum en bezoek de studiostraat van de Nederlandse omroepen. Een leuke rondleiding waarbij je zelf kunt ervaren dat niets is zoals het op televisie lijkt

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Decoratieve afbeelding.

Praktische informatie

Duur: 1 uur
Groepsgrootte: max. 15 deelnemers per gids (meerdere groepen en wisselprogramma's mogelijk)

Prijs:

  • €180,- tot 10 personen
  • €335,- tot 23 personen

De rondleiding is uitstekend uit te breiden met een cateringarrangement. Vanzelfsprekend is de rondleiding ook uit te breiden met een ander arrangement of met een gezellige (warme) lunch, borrel of diner. Geef dit aan in het opmerkingenveld, dan nemen we contact op over de mogelijkheden. 

Nu Boeken

Vraag het arrangement aan door dit formulier in te vullen. Of neem contact met ons op.

T 035-6775444 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur)
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

 

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden of heb je extra wensen?
Jouw gegevens