Je bevindt je hier:

Hillywoodtours

Onze partner Hillywoodtours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot. Boek 'm nu exclusief voor jouw groep.

Het treintje van Hillywoodtours met rondleider, voor de ingang van Beeld & Geluid

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van Hillywoodtours vertellen je er alles over!

Neem plaats achter de desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen in het decor

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats achter de desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor!

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen.

Boek Hillywoodtours

Met een grotere groep kun je Hillywoodtours ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €165,- of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à €299,50. 

Reserveer een Hillywoodtour en krijg een leuke extra! 

  • Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op.
E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

Reguliere tickets

Ook met een groep kun je natuurlijk mee in de reguliere ritten. Bestel je tickets dan ruim vooraf online.