Bezoek Den Haag

Welkom! Wil jij een bezoek brengen aan Beeld & Geluid in Den Haag? Hieronder vind je meer informatie over onze locatie op de Zeestraat.

Praktische info
Decoratief: voorgevel Beeld & Geluid in Den Haag

Afscheid locatie Zeestraat, Den Haag

Beeld & Geluid in Den Haag, museum voor nieuws en journalistiek, zal per 1 september 2024 de Zeestraat verlaten. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Museum

Museum voor nieuws en journalistiek

Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws en journalistiek. Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Naar het museum
Programmering

Programmering

Een divers programma met lezingen, mediacolleges en muzikale programma’s geeft je de mogelijkheid om je verder te verdiepen en mee te praten. Het aanbod richt zich op een breed publiek: van kind tot professional. Bekijk de agenda voor aankomende programmering!

Naar de agenda
Locatie verhuur

Locatieverhuur

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. Elk met een eigen sfeer, waarbij de inrichting in verbinding staat met het museum. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle bijeenkomsten. Van de hypermoderne Newsroom tot de statige Club. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen. Uiteraard krijgen al jouw gasten gelijk de kans om de tentoonstellingen te bezoeken!

Bekijk onze unieke ruimtes
Museumcafé Alma

Museumcafé Alma

Bij ons museum zit het altijd gezellige Museumcafé Alma. Je kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie met een gebakje of een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook een rustgevende ruimte om te flexwerken. Bij museumcafé Alma kun je terecht met én zonder museumticket.

Naar Café Alma

Veelgestelde vragen

Toch niet kunnen vinden wat je zocht? Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze locatie in Den Haag.