Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Het grootste kussengevecht van Hilversum!

Beeld en Geluid helpt kinderen in nood! Speciaal voor de Nacht van het Kind, een initiatief van KiKa, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind, wordt het atrium van Beeld en Geluid omgetoverd tot een heuse arena waarin het grootste kussengevecht van Hilversum losbarst. Voor een minimaal bedrag van tien euro doe jij samen met je broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes mee aan het tofste kussengevecht in het hart van de mediawereld. Dus trommel al je vrienden op en haal zoveel mogelijk geld op om de miljoenen kinderen die wakker liggen lekker te laten slapen.

De Nacht van het Kind is een initiatief van KiKa, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind. Vier goede doelen die zich elke dag – ieder voor zich - inzetten voor kinderen en hun problemen. Om één keer per jaar iets extra’s te doen voor al die kinderen die wereldwijd wakker liggen om hun problemen, hebben zij de krachten gebundeld, de dekbedden verstopt en de wekkers gezet voor de Nacht van het Kind op zaterdag 1 juni om zoveel mogelijk kinderen gewoon kind te laten zijn.

Wil je meedoen? Voor minimaal € 10,- (meer mag ook!) krijg je al een kussen (die je ook mee naar huis mag nemen) Klik op de ‘Sponsor ook' button hiernaast. Na het betalen van het inschrijfgeld doe je mee aan het grootste kussengevecht van Hilversum. 

Eerste startschot: rond 18:40 uur
Leeftijd: van 5 tot 12 jaar oud