Je bevindt je hier:

Bouw je mee?

Beeld & Geluid gaat vernieuwen. We bewegen mee met de uitdagende veranderingen in het medialandschap en gaan de komende jaren op alle fronten vernieuwen. Met als grote klapper: een supermodern nieuw museum op maat! Om deze ambities te realiseren zoeken we hulp. Partners die in onze vernieuwingsreis geloven. Partners die net als wij het belang inzien van een mediawijzere samenleving en een mediageheugen waarin iederéén zich herkent.

Screenshot van de fly through video met bezoekers in de welkomstruimte bij een balie, waar de tekst overheen loopt 'Ontdek ons nieuwe Mediamuseum'
Video van bekende Nederlanders en grote namen, zoals André van Duin, Madelein van den Nieuwenhuizen en Philippe Remarque met quotes over waarom zij ons nieuwe museum ondersteunen.

Museum op maat

Begin 2023 heropenen we in Hilversum een supermodern, uniek en inspirerend Mediamuseum. Het allereerste museum ter wereld dat zich continu aanpast aan handelingen van de bezoeker. Dankzij slimme technologie en big data leer je wat wij allemaal met media doen en wat media met ons doen tijdens een persoonlijke museumreis, voor jong tot oud. Een ambitieus plan dat we alleen kunnen realiseren door samenwerking met vele diverse partners. 

Over het nieuwe museum
Video van bekende Nederlanders en grote namen, zoals Mariëlle Tweebeeke, Jim Stolze en Laurentien van Oranje met quotes over waarom zij ons nieuwe museum ondersteunen.

Verdere ambities

Naast de bouw van een nieuw Mediamuseum hebben we nog een aantal andere grootse ambities die bijdragen aan de vernieuwing van Beeld & Geluid. 

Bekijk de ambities
Fokke & Sukke over Beeld & Geluid

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden om als partner betrokken te zijn bij de vernieuwing van Beeld & Geluid?

Contact

Daniel Mogendorff, manager Veroveren (Communicatie, Beleid en Samenwerking)

✉ dmogendorff@beeldengeluid.nl
☏ +31 6 24759842

 

Zij bouwen al mee