You are here:

Bouw je mee?

Beeld en Geluid gaat vernieuwen. We bewegen mee met de uitdagende veranderingen in het medialandschap en gaan de komende jaren op alle fronten vernieuwen: de collectie, de band met de bezoeker, de relatie met mediamakers en de manier waarop we de collectie en verhalen over media presenteren. Met als grote klapper: een supermodern nieuw museum op maat! Zo kunnen we bij meer, nieuwe en jongere doelgroepen onze impact vergroten en bijdragen aan een mediawijzere wereld.

Museum op maat

Begin 2022 heropenen we in Hilversum een supermodern mediamuseum dat zich op unieke, inspirerende en vrolijke manier aanpast aan de bezoeker. Beeld en Geluid wordt het allereerste museum ter wereld dat zich continu aanpast aan jouw eigen handelingen in het museum. Dankzij slimme technologie en big data leer je wat jij met media doet en wat media met jou doen tijdens jouw persoonlijke museumreis. Of je nu jong of oud bent - door jouw mediagedrag beleef je een unieke en persoonlijke beeld- en geluidservaring!

Een ambitieus plan waarbij we nog wat hulp kunnen gebruiken!

Over het nieuwe museum

Verdere ambities

Naast de bouw van een nieuw mediamuseum, hebben we nog zeven andere grootse plannen die bijdragen aan de vernieuwing van Beeld en Geluid. Op het gebied van onze rijke collectie, de band met de bezoeker, de relatie met mediamakers en de manier waarop we de collectie en verhalen over media presenteren. Ook op deze gebieden wordt hulp zeer gewaardeerd. 

Lees meer

Wil jij meer weten over ons nieuwe museum, op de hoogte blijven van ontwikkelingen of heb je wellicht een idee hoe zelf bij te dragen? We horen het graag! 

Contact

Daniel Mogendorff, manager Veroveren (Communicatie, Beleid en Samenwerking)

✉ dmogendorff@beeldengeluid.nl
☏ +31 6 24759842

 

Zij bouwen al mee