You are here:

Media in crisistijd LIVE

Harm Edens gaat in gesprek met mediawetenschappers en -duiders, met makers en met mensen die tijdens de crisis uitgroeiden tot mediahelden. Toegankelijk voor doven en slechthorenden, met Irma Sluis als tolk!

Media in crisistijd LIVE

Na de succesvolle webserie Media in crisistijd gaan we live!

Op woensdag 2 september om 19.30 uur ontvangt presentator Harm Edens diverse gasten met wie hij terugblikt op het mediagebruik tijdens de intelligente lockdown. Kom langs en bekijk live gesprekken met mediawetenschappers en mensen achter onmisbare initiatieven die zijn uitgegroeid tot corona mediahelden.

De afgelopen maanden zaten we binnen en waren de media onze steun en toeverlaat. We speelden games met elkaar, we keken YouTube video’s, series en films, lazen boeken en kranten, luisterden radio en podcasts, zoomden en housepartyden er op los, volgden het nieuws, probeerden thuis te sporten met behulp van video’s en zochten nieuwe manieren om ons te vermaken met media. Kortom: media waren onmisbaar. Wat was er eigenlijk goed aan al dat mediagebruik? En wat helemaal niet? Wat gaan we houden? En wat niet? Hierover gaat Harm Edens in gesprek met mediawetenschappers en -duiders, met makers en met mensen die dankzij de crisis uitgroeiden tot mediahelden.

De volgende gasten zullen in ieder geval aanwezig zijn: 

  • Linda Duits (publicist en media wetenschapper)
  • Mark Deuze (Hoogleraar mediastudies)
  • Joke Meijer (OrgelJoke)
  • Samuel Levie (Food Cabinet - Support Your Locals)
  • Brahim & Bilal (Brahim Vlogs)
  • Upbeatles (Jochem en Pascal) 
  • Beau van Erven Dorens
  • Tolk Irma Sluis

Meer gasten worden binnenkort bekend gemaakt! 

Geen tickets bemachtigd? Het programma is (gratis) te volgen via het Facebook-evenement van Beeld en Geluid. 

Media in crisistijd

Webserie met Harm Edens

Leven in en met de media in tijden van corona: shows zonder publiek, nieuwe opnamemethoden en uitzendschema’s… Er is nogal wat veranderd. Wat precies? In deze webserie ging Harm Edens iedere vrijdag met verschillende makers en kenners in gesprek!

Bekijk de serie