Je bevindt je hier:

Lounge

De Lounge fungeert als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, maar ook voor museumbezoekers. Deze informele en sfeervolle ruimte kan (deels) gereserveerd worden voor zakelijke evenementen.

Deze ruimte bevindt zich in de locatie Beeld & Geluid in Den Haag.

Lounge in Beeld & Geluid in Den Haag

De Lounge is de plek waar wij je welkom heten. De Lounge fungeert als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, maar ook voor museumbezoekers. Deze informele en sfeervolle ruimte kan (deels) gereserveerd worden voor zakelijke evenementen. Registratie, garderobe, coffee counter, je vindt het hier allemaal. Het is ook een fijne ruimte om je dag af te sluiten met een hapje en een drankje. 

De inrichting en decoratie zijn geïnspireerd op onze media achtergrond. In de vitrines vindt je een stukje collectie, aan de muren hangen spotprenten en het testbeeld zie je veelvuldig voorbij komen.

De houten trap in de Lounge biedt toegang naar de museumvloer op de 1e verdieping, maar is buiten openingstijden perfect in te zetten als creatieve sessie ruimte. Zet een LCD scherm onderaan de trap en een ‘auditorium’ is in een mum van tijd gecreëerd. 

Oppervlakte: 300 m2

Advies

De Lounge is ideaal voor:

  • Ontvangsten
  • Recepties
  • (walking) Diner
  • Informele subsessies
Lounge in Den Haag

Prijzen

Neem contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen om je wensen door te spreken. We maken dan offerte op maat.

Contact

E evenementen@beeldengeluid.nl

T 070 330 7575