Je bevindt je hier:

Wijs met media

Alle informatie die via krant, radio en tv, social media, internet en mobiele telefoon tot ons komt, heeft een grote invloed op wie we zijn, wat we vinden en hoe we naar de maatschappij kijken. Media verrijken en vergroten onze wereld. Maar het is van groot belang dat je ‘mediawijs’ bent, om écht goed met alle ontwikkelingen om te gaan.

Astrid Joosten

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Programma

SeniorWeb en Beeld & Geluid bieden je een uniek groepsarrangement om de soms complexe wereld van media beter te begrijpen. Bekende Nederlanders, experts en ervaringsdeskundigen als social media-liefhebbers Vera en Govert van Brakel, journaalpresentator Jeroen Overbeek en neuromarketeer Martin de Munnik worden in dit informatieve videoprogramma door presentatrice Astrid Joosten geïnterviewd over alle mediawijsheid thema's die voor jou van belang zijn. Zo maak je tijdens dit groepsarrangement, onder leiding van een museumdocent, een reis door het veelzijdige medialandschap. Daarbij wissel je verhalen uit en leer je op een leuke, interactieve manier over media. Je stapt geïnspireerd én mediawijzer naar buiten. 

Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarna neem je in onze filmzaal, onder begeleiding van één van onze Mediawijsheidsdocenten en deskundigen van SeniorWeb deel aan dit interactieve videoprogramma. Je ontvangt handig lesmateriaal vol inspirerende tips om na afloop mee naar huis te nemen.

Vanzelfsprekend is deelname aan het Wijs met Media programma ook te combineren met een lekkere lunch of borrel in het restaurant van Beeld & Geluid. Informeer bij je boeking naar de mogelijkheden.

Dit arrangement wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de VriendenLoterij.

Astrid Joosten

Astrid Joosten - ©Nick van Ormondt

Praktische info

Duur: ca. 2 uur (inclusief een koffie/thee-ontvangst van een half uur)
Groepsgrootte: minimaal 15 - maximaal 80 personen (grotere groepen in overleg)
Aanvang: Vanaf maart 2023 te reserveren op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00, 12.30 en 14.30 uur.
Prijs: € 16,00 p.p. (interactieve presentatie en koffie/thee + tv-gebakje)

Vanzelfsprekend is het arrangement uit te breiden met catering of een rondleiding door het gebouw. Liever een (warme) lunch? Geef dit aan in het opmerkingenveld. Dan nemen wij contact op over de mogelijkheden.

Praktische informatie

Nu boeken

Wil je meer informatie of een boeking doen, neem dan contact met ons op. Of vraag het arrangement aan door onderstaand formulier in te vullen. 

E groepsbezoek@beeldengeluid.nl

 

Gelegenheid
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden (zoals een rolstoel/rollator) of heb je extra wensen?