You are here:

Hillywood Tours

Onze partner Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Neem plaats op echte Voice of Holland-stoelen en ga even zitten achter de desk van RTL Boulevard

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Marco Borsato of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen. 

Actie

Reserveer je Hillywood Tour-kaartje en krijg een aantal leuke extra's! 

 • 25% korting op de entree voor de Beeld en Geluid experience.
 • 20% korting in de Beeld en Geluid shop.
 • Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Je ontvangt de vouchers bij de kassa van Beeld en Geluid wanneer je je ticket koopt of je e-ticket laat scannen.

Tickets kopen

Praktische info

 • Hillywood Tours rijdt op zaterdag en zondag om 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur. 
 • De tour duurt ongeveer een uur. 
 • De tour is perfect te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience
 • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.
 • De HillywoodTour is erg geliefd, dus wees er snel bij!
 • Let op: Neem je ticket uitgeprint mee

Prijzen

 • Hillywood Tour volwassenen €14,50
 • Hillywood Tour jeugd (4 t/m 12 jaar) € 9,50

Groepen

Met een grotere groep kun je de Hillywood Tour ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €165,00 of een dubbele trein voor maximaal 21 volwassenen à €299,50.

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden contact op met de afdeling Boekingen en Evenementen van Beeld en Geluid: klantcontactcentrum@beeldengeluid.nl (ma-vr, 09:00 - 17:00 uur)

Voorwaarden Hillywood Tour

Deelname aan de Hillywood Tour geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Hillywood Tours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van deelname aan de Tour tenzij deze schade is veroorzaakt door opzet of grove roekeloosheid van Hillywood Tours. Deelnemers aan de tour stemmen er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat er opnamen van hen kunnen worden gemaakt tijdens de Tour. De rechten op deze opnamen komen bij Hillywood Tours te berusten. Dit betekent onder meer dat Hillywood Tours (en haar partners RTL Nederland BV, Dutchview, JPK Unlimited en Stichting Beeld en Geluid) het onbeperkte recht hebben om de opnamen te exploiteren en uit te zenden. Deelnemer zal geen bezwaar maken tegen gebruik van zijn/haar portret in de opnamen, noch daar voor een financiële vergoeding verlangen.