Je bevindt je hier:

Hillywood Tours

De Hillywood Tour is op dit moment i.v.m. de coronamaatregelen gesloten, maar zodra de maatregelen het toelaten gaan we weer rijden. Houdt voor tickets onze site in de gaten!

Hillywoodtrein voor het Beeld en Geluid gebouw

Onze partner Hillywood Tours opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Neem plaats op echte Voice of Holland-stoelen en ga even zitten achter de desk van RTL Boulevard

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Marco Borsato of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille's plaats in in het decor.

Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit en kan daarom per dag en per tour verschillen. 

Museum en restaurant gesloten

Ons museum is op dit moment gesloten voor een grootse verbouwing. We verwachten najaar 2022 weer open te gaan met ons volledig nieuwe, state of the art mediamuseum! Het dus niet mogelijk om de Hillywood Tour te combineren met een museumbezoek. In verband met de huidige coronamaatregelen is ook ons restaurant gesloten en ons pand in het weekend niet toegankelijk. 

Praktische info

  • De Hillywood Tour rijdt - wanneer dit weer mogelijk is - op zaterdag en zondag om 12.00 en 13.00 uur.
  • Dit zijn vaste rijtijden. Afhankelijk van drukte kunnen de tijdsloten 14:30 en 15:30 uur ook beschikbaar komen. Je dient minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.
  • De tour duurt ongeveer een uur. 
  • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.
  • De Hillywood Tour is erg geliefd, dus wees er snel bij!

Prijzen

  • Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar: €12,50
  • Kinderen tot 4 jaar: gratis
  • Groep van 4 personen: €45,00

Actie

Reserveer je Hillywood Tour-kaartje en krijg iets leuks extra!

  • Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Tickets kopen

De Hillywood Tour is op dit moment i.v.m. de coronamaatregelen gesloten, maar zodra het weer kan gaan we weer rijden. Houdt voor tickets onze site in de gaten! 

Groepen

Met een grotere groep kun je de Hillywood Tour ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €150,00 of een dubbele trein voor maximaal 18 volwassenen à €250,00. 

Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op: groepsbezoek@beeldengeluid.nl (ma-vr, 09:00 - 17:00 uur)

Een veilig en verantwoord bezoek!

Om ervoor te zorgen dat je veilig en verantwoord op 1,5 meter de magie van het Media Park kan ontdekken hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij hebben de capaciteit per tour aangepast om ervoor te zorgen dat je op gepaste afstand kunt blijven van de andere bezoekers. In de tram hebben wij schermen opgehangen, zodat je wordt afgeschermd van de andere bezoekers.

Voor, tijdens en na de tour heb je de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan de bezoekers om gebruik te maken van de mondkapjes die wij aanbieden.

Voorwaarden Hillywood Tour

Deelname aan de Hillywood Tour geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Hillywood Tours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van deelname aan de Tour tenzij deze schade is veroorzaakt door opzet of grove roekeloosheid van Hillywood Tours. Deelnemers aan de tour stemmen er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat er opnamen van hen kunnen worden gemaakt tijdens de Tour. De rechten op deze opnamen komen bij Hillywood Tours te berusten. Dit betekent onder meer dat Hillywood Tours (en haar partners RTL Nederland BV, NEP en Stichting Beeld en Geluid) het onbeperkte recht hebben om de opnamen te exploiteren en uit te zenden. Deelnemer zal geen bezwaar maken tegen gebruik van zijn/haar portret in de opnamen, noch daar voor een financiële vergoeding verlangen.