Je bevindt je hier:

Geef je evenement de magie van media

Beeld & Geluid, gelegen op het Mediapark, is misschien wel één van de meest tot de verbeelding sprekende culturele instellingen van Nederland. De locatie beheert niet alleen een van de grootste mediacollecties ter wereld, maar biedt ook de perfecte setting voor het organiseren van een gedenkwaardig evenement.

Beeld & Geluid, gelegen op het Mediapark, is misschien wel één van de meest tot de verbeelding sprekende culturele instellingen van Nederland. De locatie beheert niet alleen een van de grootste mediacollecties ter wereld, maar biedt ook de perfecte setting voor het organiseren van een gedenkwaardig evenement.

Eventvloer Beeld & Geluid in HIlversum

 

 

Gebouw Beeld & Geluid met terras

Iconisch gebouw

Het begint allemaal met de locatie zelf. Beeld & Geluid is gehuisvest in een iconisch gebouw dat dankzij z’n opvallende architectuur meteen opvalt binnen de skyline van Hilversum. Het kleurrijke gebouw biedt een uitnodigende entree voor gasten die zich klaarmaken voor een unieke ervaring. Bovendien is Beeld & Geluid heel goed bereikbaar, zowel per trein, met een station op slechts 2 minuten lopen, als per auto, met ruim voldoende eigen parkeergelegenheid.

Interactieve ervaringen

Eenmaal binnen word je ondergedompeld in de rijke geschiedenis van de Nederlandse media in al haar vormen. Interactieve tentoonstellingen, historische artefacten en boeiende verhalen nemen je mee in de wereld van radio, televisie, film en nieuwe media. Niet alleen bied je je gasten hiermee boeiende gespreksstof, maar ook een stuk waardevolle mediawijsheid.

Cutting-edge technologieën

Een perfect evenement gaat verder dan het heden en verleden, het geeft ook een kijkje in de toekomst. Beeld & Geluid biedt daarom cutting-edge technologieën die een ongekende ervaring garanderen. Van virtual reality tot innovatieve installaties; ervaar de toekomst van media tijdens een unieke en zeer interactieve belevenis. 

Inspirerende ruimtes

Beeld & Geluid biedt een breed scala aan veelzijdige ruimtes die je voor jouw evenement kunt inzetten en combineren. Van intieme vergaderruimte en kleurrijke presentatiezalen tot de indrukwekkende ontvangsthal en hightech eventvloer; elke ruimte is zo ontworpen dat deze optimaal kan worden benut om jouw gasten te boeien en inspireren.

Culinaire verwennerij

Een perfect evenement is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Beeld & Geluid werkt samen met Vermaat om jouw gasten te verwennen met gastronomische hoogstandjes die de zintuigen prikkelen. Of het nu gaat om een chic diner, een informele borrel of een thematisch buffet; we garanderen je een culinaire ervaring die bijdraagt aan de impact van jouw evenement.

Professionele ondersteuning

Last but not least: ons enthousiaste team met evenementprofessionals staat voor je klaar om te zorgen dat jouw evenement tot in detail perfect wordt uitgevoerd. Van planning en logistiek tot technische ondersteuning en gastvrijheid. Onze experts zorgen dat alles soepel verloopt en jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Kortom, bij Beeld & Geluid komen historie en innovatie samen en worden gasten meegenomen op een unieke reis door de magische wereld van media. 

Met een iconische locatie, innovatieve ervaringen, cutting-edge technologieën, inspirerende ruimtes, culinaire verwennerij en professionele ondersteuning belooft Beeld & Geluid een gedenkwaardig evenement waar jouw gasten nog lang over zullen napraten.

Contact

Neem contact met ons op voor een afspraak of een reservering.

Eevenementen@beeldengeluid.nl

Hilversum T035 677 55 55

Den Haag T070 330 7575