You are here:

Karen Drost

 

Als Specialist Interactieve Museale Presentaties is Karen Drost (1977) verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en voert zij de creatieve leiding over interactieve publieksgerichte presentaties van Beeld en Geluid. Het totaalconcept staat hierbij voorop, waarbij het narratief voor onsite, online en programmering vanuit dezelfde verhaallijn wordt ontwikkeld.

Sinds 2006 heeft Karen gewerkt aan grote publieksgerichte tentoonstellingen zoals Van Kooten en De Bie, Your Serious Radio en Let’s YouTube en aan multimediale exhibits in de Experience

Met een achtergrond in zowel de museale als reclamewereld zoekt Karen altijd naar een combinatie tussen aansprekende presentatievormen en cutting edge technieken. Bij het vertellen van pakkende verhalen laat zij zich inspireren door nieuwe ruimtelijke vormen en technologische ontwikkelingen. Ook werkt Karen als freelance museumadviseur en tentoonstellingsmaker. 

Karen is aanspreekpunt voor de Beeld en Geluid Experience (op inhoud en vorm), tijdelijke tentoonstellingen, vernieuwende presentatietechnieken, en rondleidingen door de Experience en tijdelijke tentoonstellingen bij Beeld en Geluid.

Contact

✉ kdrost@beeldengeluid.nl
☏ 06 2473 8993 
✐ @karendrost
✐ Bekijk het profiel van Karen op LinkedIn