Je bevindt je hier:

Toegang Beeld & Geluid op school

Heeft jouw school of onderwijsinstelling nog geen toegang tot Beeld & Geluid op school? Registreer jouw onderwijsinstelling via dit formulier!

Na het invullen van het formulier en het accepteren van de gebruiksvoorwaarden, nemen we contact met je op om alles te regelen. Hierna kan iedereen binnen jouw school/onderwijsinstelling kosteloos gebruik maken van Beeld & Geluid op school.

Twijfel je of jouw onderwijsinstelling al aangesloten is op Beeld & Geluid op school? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar opschool@beeldengeluid.nl.

Schoolgegevens

Schooltype
Is jullie school aangesloten bij één van onderstaande diensten?

Persoonsgegevens (tekenbevoegd namens school/onderwijsinstelling)

Persoonsgegevens contactpersoon (ICT-coördinator, mediathecaris etc.)

Gebruiksvoorwaarden onderwijsinstellingen Beeld en Geluid op school

Het gebruik van de video en audio content van het platform Beeld en Geluid op school is gratis. We hanteren wel bepaalde voorwaarden voor het goed en rechtmatig gebruik van het materiaal. Vandaar dat we gebruiksvoorwaarden hebben opgesteld, zowel voor de docent en leerling als voor de educatieve instelling.

Docenten en leerlingen/studenten accepteren deze voorwaarden bij inloggen op Beeld en Geluid op school. 

Voordat jouw onderwijsinstelling/school gebruik kan maken van Beeld en Geluid op school moet je eerst de gebruiksvoorwaarden onderwijsinstellingen lezen en accepteren.

NB: De verwerking en het gebruik van persoonsgegevens zullen conform de bepalingen genoemd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden behandeld.